Cautare

1169 de rezultate pentru "maradonisti dotati cu uniforme de politist cagule si girofar video" (2.63 secunde)
Conform legii lui Moore, lucrurile progreseaza exponential, cu siguranta o sa vedem in timp real impactul tehnologiei din urmatorii ani la nivel planetar.
Demis Roussos a concertat la Bucuresti pe 5 decembrie 2013, in ajunul sarbatorii de Sfantul Nicolae, oferindu-le celor din sala o seara magica si un concert de neuitat. Fani din toate colturile lumii au venit la Bucuresti pentru a-si vedea idolul.
Senatorul Victor Mocanu a sustinut o declaratie politica cu titlul: ... este vorba despre exportul de inteligenta, despre pierderea a foarte multi tineri care, dupa ce obtin rezultate remarcabile in scolile urmate, aleg, aproape fara exceptie, sa accepte oferte de locuri de munca din tarile puternice ale lumii.
• Dupa ce ati trecut de 50 de ani, pentru ca mai aveti foarte multi ani in fata si pentru ca nu puteti lua cu voi nimic atunci cand va duceti, n-are rost sa mai fiti preocupati sa economisiti.
Marte este locuit Interviu cu Alfred L. ... Scris de IMA SANCHIS / Revista "La Vanguardia" Alfred L. Webre are 67 de ani. S-a nascut intr-o baza navala din Florida, in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial.
Mariustuca.ro / Culoarea ochilor si dependenta de alcool (Autoare: Magda Marincovici) Geneticienii de la Universitatea Vermont au descoperit o legatura intre culoarea ochilor unei persoane si dependenta acesteia de alcool. Pentru aceasta ei au examinat profilul genetic al 1.263 de persoane.
FARCAS) (Continuare) In vara anului 2012, John Le Masters, un arhitect din New Mexico, aflat in excursie in zona, a gasit sub o tufa de ienupar o bara cu profil I (sau H), lunga de 34 cm, avand niste gauri forate grosolan la fiecare capat si un logo triunghiular, cu un cerc si cu alte marcaje aproape de unul dintre capete.
Miscarea de Rezistenta: ... Cu vioara si stetoscopul langa inima (Autoare: Magda Marincovici) Medicul Sivia Nica este sefa Unitatii de Primiri Urgenta (UPU) a Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti (SUUB). ... 15 octombrie) este ziua domniei sale de nastere si ii dorim tot binele din lume.
sunt prea saraci ca sa faca afaceri proaste, pentru ei, mai ales daca e cu banul statului! O noua afacere se profileaza la orizont, cu multe zerouri, prinse pe aripile unor aeronave F-16, pentru cei care vor fi destul de destepti sa se agate de ele.
Una dintre dorintele cel mai des afirmate de puterea comunista a fost aceea de formare a omului nou. Notiunea era usor neclara, dar in esenta era vorba de un om care sa execute directivele partidului; de gandit nu era nevoie.
Una dintre dorintele cel mai des afirmate de puterea comunista a fost aceea de formare a omului nou. Notiunea era usor neclara, dar in esenta era vorba de un om care sa execute directivele partidului; de gandit nu era nevoie.
Oare cum poate acest genial interpret orb sa izvodeasca din sunete catedrale gotice in care patrunde Lumina Vesnica ce ne permite sa-l vedem pe Dumnezeu, iar noi, dotati cu vedere binoculara, nu reusim sa vedem imbecilitatea bine temperata din jurul nostru?
Zicea domnul ministru al sanatatii noastre Eugen Nicolaescu ca, de pe la inceputul acestu an, ar fi trebuit dotati cu laptopuri toti medicii de familie, printr-o binevenita actiune prevazuta sa se deruleze prin Autoritatea de Sanatate Publica.
Zilele trecute am auzit, dintr-o sursa sigura, faptul ca primarul Dumitru Nicolae ii va dota pe consilierii locali cu laptopuri.
Scenariul a fost brevetat si jucat cu succes de Sorin Ovidiu Vantu si avocatii sai in dosarul Bancii de Investitii si Dezvoltare (BID).
Se pare ca va mai trece multa apa pe Dambovita pana cand invatamantul romanesc se va adapta, cu adevarat, cerintelor epocii in care traim.
Scenariul a fost brevetat si jucat cu succes de Sorin Ovidiu Vantu si avocatii sai in dosarul Bancii de Investitii si Dezvoltare (BID).
Soprana Felicia Filip si sotul ei, regizorul Cristian Mihailescu, director al Operei Nationale din Brasov, formeaza un cuplu fericit. Pasiunile Feliciei sunt lectura, scufundarile si spectacolele. ... el regiza la Bucuresti "Micul Print" de Antoine de Saint-Exupery, iar ea juca doua roluri: fluturele si floarea.
Margareta Paslaru este cantareata, compozitoare si textiera romana de muzica usoara, interpreta de muzica populara si actrita de teatru si film. A debutat in muzica usoara in anul 1958, la Casa de Cultura Grivita Rosie, acompaniata de Paul Ghenter. Acolo este descoperita de Ileana Pop.
Puteti citi in continuare partea a patra a transcriptului interviului acordat de presedintele Traian Basescu pe 22 septembrie, in cadrul emisiunii "Nasul", de la postul de televiziune B1 TV. ... Ne intoarcem in direct cu presedintele Romaniei, ii voi adresa intrebarile dumneavoastra.
google-analytics.com